Kylpyhuoneremontti

Esappi tarjoaa kylpyhuone- ja saunaremontteja pääasiassa Oulun, mutta myös Kajaanin alueella. Mikäli arvostat yksilöllistä palvelua, luotettavuutta, sekä hyvää laatua kokeneilta tekijöiltä – olemme oikea valinta.

Tarjoamme kohteen täysremontteja suunnittelusta loppusiivoukseen saakka, jolloin asiakkaan ei tarvitse etsiä jokaista putki- ja sähköasentajaa erikseen, ja sovitella heidän aikataulujaan yhteen. Näin remontin vastuu on myös selkeästi yhdellä toimijalla. Voimme halutessanne toteuttaa myös pieniä ja yksittäisiä kylpyhuoneen remontointiin liittyviä töitä, kuten vedeneristyksiä, tai kiintokalusteiden vaihtoa.

Kylpyhuoneet ovat kodin arvokkaimpia tiloja, joissa toimintavarmuus, sekä käytännöllisyys ovat tärkeässä roolissa. Kylpyhuoneet sisältävät paljon teknisiä yksityiskohtia, joten tekijöiden ammattitaitoon kannattaa panostaa. 

Toteutamme vedeneristystyöt henkilökohtaisen VTT-sertifikaatin turvin. Vedeneristystyöstä laaditaan aina työkohdepöytäkirja, sekä otetaan koepalat talteen. Työkohteet ja rakenteet myös dokumentoidaan valokuvin. Näin varmistamme toiminnan korkean laadun, ja läpinäkyvyyden. Suoritamme työmme aina hyvää rakennustapaa, sekä soveltuvia RT-kortistoja noudattaen.

Meillä asiakas voi päättää, millaiset materiaalit hän kohteeseensa haluaa. Laadimme tarjoukseen aina ehdotuksen kohteeseen soveltuvista materiaaleista, ja sen lisäksi meiltä saat apua esimerkiksi laattojen- ja muiden sisustusmateriaalien valintaan. 

Esteettömyys

Rakentamisen ja remontoinnin yhteydessä kannattaa aina panostaa suunnitteluun, ja miettiä asioita mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Jos esimerkiksi esteettömyys ei tunnu juuri nyt ajankohtaiselta, voi se myöhemmin sitä olla.

Esimerkiksi kapean oviaukon leventäminen, tai kaidevarauksen tekeminen seinärakenteen ollessa auki, on varsin vaivaton ja pieni toimenpide, josta usein tulevaisuudessa kiitellään. Siksi myös rakenteiden ja työvaiheiden huolellinen dokumentointi, myös valokuvin, on meille itsestäänselvyys.

Kauttamme onnistuu myös kylpyhuoneremonttien valvontatyöt, kosteusmittaukset, sekä asbestikartoitukset.