Kylpyhuoneremontti

Esappi tarjoaa kylpyhuone- ja saunaremontteja pääasiassa Oulun, mutta myös Kajaanin alueella. Mikäli arvostat yksilöllistä palvelua, luotettavuutta ja hyvää laatua kokeneilta tekijöiltä – olemme oikea valinta!

Tarjoamme kohteen täysremontteja suunnittelusta loppusiivoukseen saakka, jolloin asiakkaan ei tarvitse etsiä jokaista putki- ja sähköasentajaa erikseen sekä sovitella heidän aikataulujaan yhteen. Näin remontin vastuu on myös selkeästi yhdellä toimijalla. Voimme halutessanne toteuttaa myös pieniä ja yksittäisiä kylpyhuoneen remontointiin liittyviä töitä, kuten vedeneristyksiä tai kiintokalusteiden vaihtoa.

Kylpyhuoneet ovat kodin arvokkaimpia tiloja, joissa toimintavarmuus sekä käytännöllisyys ovat tärkeässä roolissa. Kylpyhuoneet sisältävät paljon teknisiä yksityiskohtia, joten tekijöiden ammattitaitoon kannattaa panostaa. 

Toteutamme vedeneristystyöt henkilökohtaisen sertifikaatin turvin. Vedeneristystyöstä otetaan koepalat talteen ja laaditaan työkohdepöytäkirja. Työkohteet ja rakenteet myös dokumentoidaan valokuvin. Näin varmistamme toiminnan korkean laadun ja läpinäkyvyyden. Suoritamme työmme aina hyvää rakennustapaa sekä soveltuvia RT-kortteja noudattaen.

Meillä asiakas voi päättää millaiset materiaalit hän kohteeseensa haluaa. Laadimme tarjoukseen ehdotuksen kohteeseen soveltuvista materiaaleista, ja sen lisäksi meiltä saat apua esimerkiksi laattojen- ja muiden sisustusmateriaalien valintaan. Kauttamme onnistuu myös sisustussuunnittelun ammattilaisten laatima 3D-mallinnus kylpyhuoneestasi. Näin valintoja on helpompi hahmotella etukäteen.

Esteettömyys

Rakentamisen ja remontoinnin yhteydessä kannattaa aina panostaa suunnitteluun. Asioita on hyvä pohtia mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Jos esimerkiksi esteettömyys ei tunnu juuri nyt ajankohtaiselta, voi se myöhemmin sitä olla.

Esimerkiksi kapean oviaukon leventäminen tai WC-istuimen kaidevarauksen tekeminen seinärakenteen ollessa auki, on varsin vaivaton ja pieni toimenpide, josta usein tulevaisuudessa kiitellään. Siksi myös rakenteiden ja työvaiheiden huolellinen dokumentointi myös valokuvin, on meille itsestäänselvyys.

Kauttamme onnistuu lisäksi kylpyhuoneremonttien valvontatyöt, kosteusmittaukset ja asbesti- sekä haitta-ainekartoitukset.

Avainsanat ja toiminta-alue: Oulu – Kylpyhuoneremontti Oulu – Pesuhuoneremontti Oulu – Saunaremontti Oulu – ​Remontti Oulu – Kylpyhuoneremontti Haukipudas – Kylpyhuoneremontti Muhos – Kylpyhuoneremontti Kempele -Kylpyhuoneremontti Kajaani –  Kylpyhuoneremontti valvoja Oulu – Kylpyhuoneremontti valvoja Kajaani – Kylpyhuoneremontti suunnittelu Oulu – Kylpyhuoneremontti valvoja Kajaani