Kattoremontti

Hyvin tehty vesikatto parantaa kodin ulkonäköä sekä nostaa sen arvoa. Katto onkin todella tärkeä osa kotia ja sen kuntoa on syytä vaalia.​ Meiltä saat kattoremontit myös ’avaimet käteen’ -periaatteella. Palvelemme Oulun ja Kajaanin alueilla.

Kattoremontti alkaa aina kuntokartoituksella, jonka perusteella katto voidaan päivittää nykypäivään. Huolellisella ja ammattitaitoisella työnsuunnittelulla on kattoremontissa iso merkitys kustannuksiin.

Esimerkiksi pieneläinverkot, tuulenohjaimet, yläpohjan tuuletus, palo-osastointi ym. asiat ovat vanhoissa rakennuksissa usein puutteellisia, ja niiden korjaus on usein edullisinta ja helpointa toteuttaa kattoremontin yhteydessä. Siksi saat kauttamme tarjouspyynnön yhteydessä samalla myös kuntoarvion katostasi sekä tarjouksen koko katon kunnostamisesta. 

Pelkkä katto ei aina riitä

Kattoremonteissa korjaustarve ei aina rajoitu pelkästään kattoon, vaan korjattavaa voi olla myös muissa rakennuksen osissa, kuten palo-osastoinnissa tai katon runkorakenteissa.​ Kauttamme onnistuu myös palokatkoasennukset sekä yläpohjan lisälämmöneristykset. Näiden hoitaminen on usein kannattavinta kattoremontin yhteydessä, kun rakenteet ovat valmiiksi auki. 

Suunnittelemme työmme aina huolellisesti etukäteen, ja dokumentoimme rakenteet myös valokuvin. Lähtökohta on, että toiminta on avointa ja kaikki ratkaisut ovat perusteltavissa.

Vesikattojen remontointi kokonaisuudessaan ei ole aina kannattavaa, jos katon käyttöikää voi jatkaa muutenkin.Toteutamme myös vesikattojen kateruuvien- tai naulojen uusintaa, sekä maalauksia. Kauttamme hoituu myös kattoturvatuotteiden asentaminen, kuten lumiesteiden ja kulkusiltojen asennukset määräysten mukaisiksi.

Hoidamme lisäksi kattoremonttien suunnittelu- ja valvontatöitä Oulun sekä Kajaanin alueilla.

 

Avainsanat ja toiminta-alue: Oulu – Rakennusinsinööri Oulu – 3D suunnittelu Oulu – Valvoja Oulu – ​Remontti Oulu – Rakennusinsinööri Haukipudas – Rakennusinsinööri Muhos – Rakennusinsinööri Kempele -Rakennusinsinööri Kajaani – Valvoja Kajaani – Remontti Kajaani – Remontti Oulu – Kattoremontti valvoja Oulu – Kattoremontti valvoja Kajaani – Kattoremontti suunnittelu Oulu – Kattoremontti valvoja Kajaani

​​